El mundo de Hanna.

Kategori: 2014-2015

A T R E V E R S E

Har lyssnat på majoriteten av årets sommarpratare 2015, har berörts och facinerats av alla och då menar jag verkligen alla. Människors olika livsöden, lycka, val, motgångar, framgångar är för mig något vackert, magiskt. Om jag ska nämna något som stack ut mer än dem andra, Arkan Asaads. Han pratar om intergration, vikten av försoning, kärlek till familjen och att stå upp för vem man verkligen är till vilket pris. Släppte några tårar och fastnade specifikt för några rader..

"Det är den lilla individen i det stora samhället som är kärnan till förändring." 

"Det viktigaste är inte vad du gått igenom utan vad du gör åt saken."

Värt att lyssna på och tänka till!

/ H.

 

SI SUPIERAMOS..

WANDERLUST

(n.) the irresistible, uncurable desire to travel or wander.

EQUILIBRIO.

 

När man känner allt på samma gång. Så är det nu, behöver något så inte alla tankar spränger mitt huvud. Ska faktiskt bli skönt att börja jobba på måndag. Men samtidigt måste jag försöka njuta av och ta vara på dessa dagar av ledighet innan. Har svårt att ta det lugnt. Hur tar man det lugnt, kopplar av och accepterar att det är okej att faktiskt inte behöva göra något hela tiden? Något jag måste finna en balans i och förbättra.

/H.

TE QUIERO TANTO.

Denna lilla kille, som får mig att skratta varje dag. När det första han gör när han kommer hem från dagis är att springa till mitt rum för att krama mig. Haaannna, Hanna, jag vill vara med Hanna bara Hanna. Världens mest krävande lilleman men ändå älskar jag honom något så otroligt.

Att jag ska lämna honom om några dagar känns så svårt...

OoooOooO

 

She wasn’t doing a thing I could see,
just standing there, leaning on the balcony railing,
holding the universe together.

- J.D. Salinger

LOS ULTIMOS DIAS.

Hola! Hänt så mycket på senaste tiden. Evelina har varit här och hälsat på, vilket var väldigt roligt. Hann med lite allt möjligt. Annars? Haft så många farvälmiddagar (den bästa med svamp och tryffelpasta på Oven, helt klart min nya favorit!) då mina allra bästa har flyttat hem till Sverige.. Känns så konstigt att den vardagen som var aldrig kommer tillbaka. Men så glad i hjärtat över att jag träffade J och E , så mycket minnen. Mitt år här hade inte varit detsamma utan dem. xoxo

/ H.