El mundo de Hanna.

LOS ULTIMOS DIAS.

Hola! Hänt så mycket på senaste tiden. Evelina har varit här och hälsat på, vilket var väldigt roligt. Hann med lite allt möjligt. Annars? Haft så många farvälmiddagar (den bästa med svamp och tryffelpasta på Oven, helt klart min nya favorit!) då mina allra bästa har flyttat hem till Sverige.. Känns så konstigt att den vardagen som var aldrig kommer tillbaka. Men så glad i hjärtat över att jag träffade J och E , så mycket minnen. Mitt år här hade inte varit detsamma utan dem. xoxo

/ H.

CONSENT.

Träffsäker video. Ta en titt och tänk efter. Vill hen inte ha te, ge hen inte te, oavsett. 

SAN ISIDRO

Hola! I fredags var vi på Warner bros park, var kul även om jag inte är en karsuellmänniska för fem öre. Hela helgen har varit högtid i Madrid för att fira San Isidro, ett skyddshelgon, vi satt i Retiro och skådade det finaste fyrverkeriet jag sett i mitt liv, magiskt verkligen. Efter det gayklubbade vi i Chueca, såå himla roligt, spelar gammal musik från när man var liten. Aqua - barbie girl, Backstreet boys, ABBA med en blandning av nya låtar. Mix megapol.. Men går iallafall inte att inte ha kul. 

Hoppas ni haft en bra helg! Kram.

/H.

PALMA.

 

En bildbomb av Fredrikas bilder från när vi besökte Palma över dagen i lördags med min värdfamilj. Första gången jag var på Mallorca. Tog mindre än en timme med flyg från Madrid. Vädret var helt okej inte allt för soligt eller varmt vilket var perfekt då vi gick en hel del. Åt paella negra för första gången, riset är färgat av bläck från bläckfisk sen är det bitar av sepia i, ser inte så gott ut men var underbart gott. Vandrade runt och såg katedralen, hamnen och lite sånt. Stannade i en hel del lekparker också.. Men blir så när man reser med barn.. Tänk att om mindre än två månader ska jag lämna mina värdbarn.. Ska bli skönt på ett vis men samtidigt så jobbigt då dem har blivit som mina småsyskon.. Hade iallafall en helt perfekt dag. Hoppas ni haft en bra helg! Kram.

/H.

+++

BCN.

Hola! Tillbaka i Madrid igen. Missade flyget till Barcelona i fredags, hur lyckas man ens? Skoja inte vårat fel för fem öre, tänker aldrig flyga med vueling igen, #fuckingvueling. Bokade en buss i sista minuten och efter 7 timmar befann vi oss i Barcelona. Bodde på ett mysigt hostel på en av de kriminellaste gatorna haha, menmen personalen var underbar och rummet helt okej. Lördagen ägnades åt att turista runt, Park Guel och Sagrada de familia. Så synd att det är turister ööööverallt, förstör.  En sak som jag verkligen la märke till är hur katalanskan expanderat på bara två år, överallt katalanska i första hand och castellano i andra. Därför är jag glad att jag valde att flytta till Madrid då basic spanska, castellano är det main thing. Dock älskar jag Barcelona och om jag ska välja mellan Madrid eller Barcelona så är det ganska svårt då städerna skiljer sig så otroligt..

/H.

 

XXXX

Hola Amigos! Hoppas allt är bra med er! Började helgen med världens magvärk som till sist gick över mot kvällen. Josef kompis ägde ett ställe, blev lite vin där innan vi drog vidare till Graf, Vipbord och bara allmän chill atmosfär. I lördags utnyttjade vi kinabuffen till max.. vi kom dit vid 8 satt kvar och åt till 11, tog lixsom pauser i mellanåt för att kunna trycka mer mat. Mycket, mycket värt. Till något helt annat, en sak slog mig när jag var ute och sprang här om dagen.. Att jag faktiskt saknar skogen här i Madrid, att inte behöva springa i betongen, finns ju parker och så men där är det oftast fullt av folk som också springer.. så inget slår den svenska skogen. Dock älskar jag parkhäng, det kan jag inte säga emot, som i Retiro, Juan Carlos eller Templo de debod. Annars då? Barnen har påsklov så är hemma med dem hela dagarna fram till kvällen, längtar till helg. Ha det bra!

/H.

 

UN VIERNES DE MARZO